PUUR-vrijdag 7 oktober 2016

Geschreven door Sandra Timmerman

Vrijdag 8 oktober was het weer PUUR-vrijdag, de derde editie alweer! En met een opkomst van zo’n 25 olie-fans was het weer gezellig druk!

De avond begon zoals gewoonlijk met een basisklas voor de nieuwe mensen. Het begint tenslotte allemaal bij het begin; op een leuke en ontspannen manier kennis maken met de oliën van dōTERRA!

Tegelijkertijd gaf Richard Westveer de Business training. Deze keer werd het compensatie plan uitgelegd. Hoe beloont dōTERRA jou nou eigenlijk voor het werk dat je doet en wat moet je daarvoor allemaal weten? Er werd door iedereen aandachtig geluisterd en er werden veel vragen gesteld. Ook is er nog even kort op het Dashboard ingegaan, onder andere het terugvinden van deze verdiensten.

IMG_9281

Na een korte pauze, waarin iedereen weer iets te drinken kon halen aan de bar, kwam Henriëtte van Weenum aan het woord. Zij verzorgde deze keer de verdieping over Weerstand. dōTERRA biedt allerlei producten, waaronder de On Guard-lijn, om onze weerstand te beschermen.

Henriëtte begon haar verhaal met een stukje over haarzelf. Ze benoemde vooral wat ze allemaal NIET is; arts, therapeut, masseur, enz. Voor mij meteen helemaal duidelijk wat haar boodschap hierin is. Als ZIJ het kan, dan kan IEDEREEN het!! dōTERRA is een product die kansen biedt voor iedereen, dus grijp ze!!!

Ik ken Henriëtte al jaren en deze verdieping was echt op z’n Henriëtte’s! Een leuk, met humor gebracht, sluitend verhaal, met heel veel zinnige informatie. Ik weet zeker dat iedereen heel nieuwsgierig is geworden naar het wasmiddel en het zeker in zijn of haar bestelling erbij heeft gezet. Ook het zelf maken van het aandenken aan deze avond werd door alle bezoekers goed ontvangen!

Henriëtte en Richard, nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan deze avond!!

Na de, voor de vaste bezoekers inmiddels vertrouwde, verloting van een paar flesjes olie,  kwam ook deze PUUR-vrijdag weer ten einde.

 

Ondertussen zijn we de volgende PUUR-vrijdag alweer aan het voorbereiden, 4 november, wederom in Het Huis van Droo in Duiven! Save the date!!

Tijdens de verdieping zal Tim van der Meij alles gaan vertellen over de supplementen die dōTERRA te bieden heeft. Maar deze avond zal natuurlijk weer starten met een PUUR-basis en een PUUR-business. Voor de businesstraining zijn we hard bezig om een zéér interessant onderwerp te realiseren! Nieuwsgierig?? Zodra we hier meer zekerheid over hebben, laten we het direct weten, dus hou deze website of onze Facebook-pagina in de gaten!

We hopen jullie allemaal weer te zien!

 

Aanvulling (en sneller dan verwacht!!):  De businesstraining zal gaan over de belastingaangifte! Frans Brugman komt ons daar alles over uitleggen, dus schrijf al je vragen op en stel ze ook vooral!

No Comments

Post a Comment