PUUR-vrijdag 01-07-2016

Op vrijdagavond 1 juli 2016 vond de allereerste PUUR-vrijdag plaats. Voor ons als organisatie een zeer spannende avond! Hoe groot zal de opkomst zijn? Zijn we niks vergeten te regelen? Bevalt deze locatie? Wat zijn de reacties achteraf? Allemaal vragen waar je vooraf heel veel over na kunt denken, maar die je achteraf pas écht goed kunt beantwoorden…

IMG_2077

De klok sloeg zes uur en de eerste mensen kwamen al snel binnenlopen om samen met ons een broodje te eten voordat PUUR-vrijdag van start zou gaan. Erg gezellig en een goede oplossing voor degene die rechtstreeks uit zijn of haar werk moest komen. In het daarop volgende half uur kwamen ook de andere bezoekers binnen. De opkomst was erg goed en al snel zaten we met zo’n 40 man in Het Huis van Droo bij elkaar. Sandra opende de avond en vervolgens werd de groep opgesplitst om verschillende workshops te volgen.

Ruim de helft van de mensen ging met Mary-Lou en Henriëtte mee naar een andere ruimte voor de basistraining over de essentiële oliën van DoTerra. Hier werd vol passie en enthousiasme uitgelegd wat nou precies essentiële oliën zijn, waarom wij kiezen voor de oliën van DoTerra en er werd dieper ingegaan op een aantal oliën die je in het dagelijks leven veel in kunt zetten voor je gezondheid.IMG_2080

De rest van de bezoekers bleef zitten voor de businesstraining die Sandra en Petra gingen geven. In deze training leerde je welke mogelijkheden DoTerra je te bieden heeft om er geld mee te verdienen en welke stappen je daarvoor moet zetten. Er werd aandachtig geluisterd, druk meegeschreven en regelmatig werd er door iemand een vraag gesteld.

IMG_2078

Om half acht waren allebei de trainingen ten einde en werden beide groepen weer samengevoegd in de grote ruimte. Tijd voor koffie! Er werd druk nagepraat over de trainingen en voor we het wisten was het tijd om van start te gaan met de verdiepingsworkshop van Madelon Muns.

IMG_2087

Madelon gaf een training over hoe je emotioneel en spiritueel in balans kunt komen en welke oliën je daarbij kunnen ondersteunen. Hoe herken je bepaalde emoties en waar zijn ze door ontstaan? Hoe kunnen we ons onderbewuste beïnvloeden en met welke oliën? Verschillende oliën zijn rond gegaan en ook deze training werd goed ontvangen.

IMG_2090

De avond werd afgesloten met de verloting van een aantal oliën en daarna was er nog even tijd om wat na te praten. Voor ons een zeer geslaagde avond! En om op de vragen van het begin van deze blog terug te komen: De opkomst was fantastisch, we zijn niks vergeten te regelen, de locatie was super en de reacties die we achteraf hebben gekregen waren zeer positief! Ook waren er een paar kleine verbeterpuntjes. Daar gaan we mee aan de slag zodat we de volgende keer een nog betere, maar net zo gezellige en leerzame PUUR-vrijdag neer kunnen zetten!

Zet hem alvast in je agenda!! Vrijdag 2 september 2016, de volgende PUUR-vrijdag!!! (meer informatie volgt zo snel mogelijk!)

No Comments

Post a Comment