PUUR-olie op HippieVal

Bergschenhoek, zondag 26 juni 2016

Voor het eerst als team van PUUR-olie hebben wij DoTerra vertegenwoordigd, en wel op het erg gezellige HippieVal in Bergschenhoek!

blog1

Het festivalterrein was bijna anderhalf uur rijden en we wilden er om 9.00 uur zijn om rustig onze kraam op te kunnen bouwen, dus onze zondag begon lekker op tijd! Nadat we de auto hadden volgepakt zijn we, 20 minuutjes later dan gepland, richting het westen van het land gereden. Gelukkig is het op zondagochtend nooit zo heel druk op de weg en kwamen we om kwart over negen het terrein oprijden. Het was al lekker bedrijvig en auto’s reden af en aan over het smalle toegangsweggetje om hun spullen uit te laden.
FB_IMG_1467334742381Wij waren ingedeeld in de Wellness Corner en die bleek vlakbij te zijn, dus we hoefden niet ver met onze spullen te lopen. Ons kraampje was iets kleiner dan we gedacht hadden, maar met een beetje improvisatie en een geleende sta-tafel hebben we er toch iets heel leuks van kunnen maken!

IMG-20160627-WA0004

IMG-20160627-WA0003_20160701115652802Stipt om twaalf uur druppelden de eerste bezoekers binnen en al snel was het gezellig druk op het terrein van Vidaa, Island of Being! De weergoden hadden het beste met ons voor. De zon liet heel regelmatig zijn blije gezicht zien en er is geen spatje regen gevallen. En dat terwijl de voorspellingen ervoor gezorgd hadden dat we op álles voorbereid waren! Wat een geluk! Zo mooi als dat het weer was, zo perfect was ook de sfeer op het festivalterrein!blog2 De lekkere muziek die vanaf het podium onze kant op klonk, zorgde ervoor dat we af en toe niet stil konden staan. De Wellness Corner werd goed bezocht en de mensen waren erg geïnteresseerd in onze producten. We hebben heerlijke ontspannende handmassages gegeven, natuurlijk heel veel mensen kunnen informeren over wat de producten van DoTerra voor je gezondheid kunnen betekenen en veel complimenten gekregen over onze producten, massages én onze kraam! Kortom, een fantastische dag vol met leuke, lieve mensen die we zeker niet hadden willen missen!

FB_IMG_1467334909521

Wij bedanken de organisatie van HippieVal (www.hippie-markt.nl) voor de fijne samenwerking en Dieke Penders (www.puurenmooifotografie.nl) voor het mogen gebruiken van de prachtige foto’s!

Team PUUR-olie

FB_IMG_1467316249385

 

No Comments

Post a Comment