Sandra Timmerman

Sandra

Mijn naam is Sandra Timmerman (1974) en ik ben woonachtig in Duiven.

In 2013 ben ik met de producten van DoTerra in aanraking gekomen en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse leven en mijn praktijk Skandha. De mogelijkheden van de Essentiële oliën van DoTerra zijn eindeloos en het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer grip te krijgen op hun gezondheid!

Mijn praktijk, Skandha, is volledig gericht op Vitaliteit, Sportvasten en de natuurlijke ondersteuning van je gezondheid met doTERRA producten. Je kunt bij mij terecht voor oa Stressklachten, Burn-Out, Voedingsadvies,  Afvallen, Beweging, Slaapproblematiek, Leefstijlinzicht en -verandering, advies voor fysieke en emotionele Gezondheid, workshops en advies over Essentiële Oliën en de verdere mogelijkheden van dit product.

Wanneer je je prettiger en completer wilt voelen in je lijf en je leven, kan je dus bij mij terecht! Samen gaan we dan op zoek naar een leefstijl die past bij jou en waar jij blij van wordt! Ik kan goed luisteren, heb een groot inlevingsvermogen en ik werk doelgericht. We stellen samen duidelijke en haalbare doelen en al mijn kennis en ervaring zullen we gebruiken om die doelen te bereiken. Wanneer je hulp nodig hebt, ben ik er voor je! Ook ben ik recht door zee en niet bang om je te confronteren met je valkuilen als dat nodig is. Ik zal me 100% voor je inzetten, maar verwacht dat ook van jou. Samen vormen we een team en gaan we ervoor om jouw einddoel te bereiken, voor meer levenslust en een fit, vitaal leven!

Opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd zijn oa.:

  • Sportinstructeur – LesMills Body Pump
  • NLP Practitioner
  • Sportvasten Coach
  • Psychosomatisch Coach
  • Integraal Personal Trainer
  • doTERRA Wellness Advocate
  • Trainer Vitaliteit en Caddy voor Mind&Health in Naarden.

Kan ik iets voor je betekenen of wil je ergens meer informatie over, bel of mail mij dan gerust!

Vitale groet,

Sandra Timmerman

0622608560

http://www.skandha.nl

info@skandha.nl