Mary-Lou Hardy

Mary Lou

Mijn naam is Mary Lou Hardy, geboren in 1967 en moeder van twee kinderen.

Mijn eerste ervaring met de oliën van doTERRA heeft mij direct verliefd gemaakt op het product. Ik ben er sinds maart 2016 mee aan het werk. De zuiverheid, maar vooral de directe werking van deze therapeutische oliën, maken de oliën een feestje om te gebruiken.

In mijn werk als psycho sociaal therapeut bemiddel ik bij echtscheidingen en help ik gezinnen en individuen om zichzelf weer in hun kracht te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een zelfhelend vermogen bezit en dat je, als je voldoende zelfreflectie bezit, precies weet wat goed voor je is. Soms is een steuntje in de rug hierbij nodig en dat is waar ik bij kan helpen. Tijdens onze gesprekken kijken we wat er nodig is en hoe je je gewenste doel zou kunnen bereiken. Het gaat altijd over jou, wat heb jij nodig om beter in je vel te zitten. De olie kan je helpen in je eigen persoonlijke groei traject.

Tijdens mijn bemiddeling gedurende een echtscheiding zit er altijd veel zichtbaar en onzichtbaar leed, zeker bij de kinderen. Toen ik de olie zelf ging gebruiken en ervaren zag ik de mogelijkheden die dit product biedt om zowel kinderen als ook volwassenen hiermee te mogen ondersteunen. In deze stressvolle periode zijn kinderen vaak uit balans, onrustig en zelfs bang. Hoe mooi zou het zijn als ik naast de gesprekken deze gezinnen nog een extra steuntje in de rug kan bieden met behulp van de oliën. Mijn expertise als therapeut maakt dat ik volledig afgestemd ben op mijn cliënt en goed kan luisteren en aandachtig observeer, al deze kwaliteiten zijn ook onmisbaar in het adviseren van een olie.

Als ik s avonds laat nog een app krijg van een moeder dat haar kind rustiger is en heerlijk heeft geslapen met een druppel olie op het kussen, dan ben ik intens dankbaar dat ik mag werken met dit pure product en anderen hiermee mag helpen.

De oliën van doTERRA hebben een holistische werking. Dat betekent dat ze op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau hun werking hebben.

Je kunt veel schrijven over de oliën maar de werking moet je ervaren!

Wil je meer informatie, voel je vrij om contact met me op te nemen.

Hartelijke groet,

Mary-Lou Hardy

06-31961076

www.hardycounselingduiven.nl

info@hardycounselingduiven.nl