Henriëtte van Weenum

Henriette
Lifecoach, Gecertificeerd Aroma-Touch Therapeut

Tijdens mijn Lifecoach opleiding kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Essentiële olie. Ik kon erdoor loslaten en gebeurtenissen een plekje geven. Met andere woorden, mentaal deed het heel veel voor mij. Na het slagen van de LifeCoach opleiding wilde ik ook voor andere mensen een verschil kunnen maken met Essentiële oliën en ben ik mij gaan verdiepen in de oliën van DoTerra. Hoe mooi is het, dat ik na een LifeCoach sessie, mijn coachee een flesje olie kan meegeven die de coachee ook verder helpt in het verwerken van zijn of haar proces! Later pas, kwam ik erachter, dat de olie van DoTerra veel meer kan dan alleen een mentaal verwerkingsproces. Je lichaam weet daarbij precies welke olie voor jouw is geschikt.

Daarnaast heb ik in het verleden veel creatieve workshops gegeven. Deze skills kan ik met deze olie weer toepassen, met het verschil, dat ik nu alleen 100% natuurlijke materialen gebruik.

Ben je geïnteresseerd in een informatieve avond over DoTerra of een creatieve workshop, neem gerust contact op! Ook ben ik op zoek naar mensen die samen met mij willen ondernemen met de Essentiële olie van DoTerra. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan geef ik je hier graag meer informatie over.

Henriëtte van Weenum
Apeldoorn

0612170965

http://www.henriettedesign.com/

henriettevanweenum@ziggo.nl