Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PUUR-vrijdag (DiamondClub)

2 september 2016 @ 18:00 - 22:00

€7.50

PUUR-vrijdag is een regelmatig terugkerend event met als doel informatie te delen en inspiratie op te doen van elkaar.

Op vrijdag 2 september a.s. organiseren wij de volgende PUUR-vrijdag!

 

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

Vanaf 18.00: Ontvangst met de mogelijkheid tot het gezamenlijk eten van een broodje (€ 2,95)

18.30-19.30: KEUZE:  PUUR-Basis (basisinformatie over de oliën) of PUUR-Business (businesstraining)

19.30-20.00: Pauze

20.00-21.30: Verdieping: Effectieve oliën tegen pijn door Sandra Timmerman en Petra de Jong

21.30-22.00: Afsluiting met de verloting van een flesje olie en het uitdelen van een klein aandenken aan deze gezellige avond.

 

Vanaf 18.00 uur kan je binnenlopen met de mogelijkheid om voor € 2,95 een broodje te eten als je rechtstreeks uit je werk komt.

We starten de avond om 18.30 met zowel een basisklas voor nieuwe mensen als ook een businesstraining voor mensen die al langer met doTERRA werken of willen gaan werken. In de businesstraining zullen we dieper ingaan gaan op fase 1: Van eerste contact naar vaste klant en hoe je daarin zo effectief mogelijk te werk gaat.

Na een korte pauze is er een verdiepingsworkshop die wordt gegeven door Sandra Timmerman en Petra de Jong.
Deze verdieping zal in het teken staan van het verlichten van pijn. Denk daarbij aan veel voorkomende alledaagse pijnen, blessures, maar ook aan chronische pijn. De informatie wordt gegeven aan de hand van een powerpoint presentatie, die tevens uitgedeeld wordt op papier, zodat je de mogelijkheid hebt om aantekeningen te maken. Neem daarvoor dus een pen mee! Het is de bedoeling dat het een interactieve workshop wordt, waarin ook de tijd wordt genomen om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen voor wie dat wil!

 

Dit wil je toch niet missen?

Wil je komen, laat dit even weten dmv een mailtje of meld je aan op Facebook. 

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een broodje te bestellen, laat dat dan ook even weten, dan mailen we de keuzeopties!

Er zijn beperkte plaatsen.

 

Weet je iemand die dit onderwerp ook interessant vindt, vraag hem/haar dan mee!

We vragen een kleine onkostenvergoeding voor deze avond van € 7,50 inclusief 1 welkomstconsumptie, bestaande uit koffie of thee.

Locatie: Het huis van Droo, Fuutstraat 42-50 in Duiven.

 

DiamondClub

Mooie actie met gratis oliën!!

In september, oktober en november 2016 is het DiamondClub bij DoTerra! PUUR-olie doet hieraan mee! Dat betekent héél veel voordeel voor nieuwe leden die zich via een workshop van PUUR-olie inschrijven! Gratis extra oliën bij je eerste bestelling en wanneer je de maanden erna ook nog wat bestelt, krijg je punten kado die je ook kunt besteden voor gratis olie! Wauw, wat een gave actie!!

De actie:

September:

Nieuwe leden die zich tijdens of binnen drie dagen na een workshop van PUUR-olie inschrijven, krijgen bij besteding van 100 pv de Cedarwood olie kado met een verkoopwaarde van € 19,36!

Is je eerste bestelling meer dan 400 pv, dan krijg je de Cedarwood én de On Guard kado met een verkoopwaarde van € 67,76!

Oktober:

Nieuwe leden die zich tijdens of binnen drie dagen na een workshop van PUUR-olie inschrijven, krijgen bij besteding van 100 pv de Citrus Bliss olie kado met een verkoopwaarde van € 32,27!

Is je eerste bestelling boven de 400 pv, dan krijg je de Citrus Bliss én de Spearmint kado met een verkoopwaarde van € 78,25!

November:

Nieuwe leden die zich tijdens of binnen drie dagen na een workshop van PUUR-olie inschrijven, krijgen bij besteding van 100 pv de PastTense kado met een verkoopwaarde van € 29,04!

Is je eerste bestelling boven de 400 pv, dan krijg je de PastTense én de Deep Blue kado met een verkoopwaarde van € 77,44!

Stel je binnen een maand na je eerste bestelling een maandelijkse order van minimaal 100 pv in op je account, dan krijg je 25 pv extra kado van doTERRA! Ook bij de maandelijkse bestelling die daarop volgt, krijg je nogmaals 25 pv extra kado. Deze punten kun je inwisselen voor een product naar keuze. De maandelijkse order kan je op ieder gewenst moment stopzetten.

Gegevens

Datum:
2 september 2016
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€7.50
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

PUUR-olie
Telefoon:
0622608560
E-mail:
info@puur-olie.nl

Locatie

Het huis van Droo
Fuutstraat 42-50
Duiven,
+ Google Maps