DoTerra’s missie

Het is de missie van DoTerra om de belangrijke gezondheidsvoordelen van etherische oliën met therapeutische waarde te delen met de wereld. DoTerra doet dit door:

  • Het onderzoeken en ontwikkelen van etherische oliën die voldoen aan ‘s werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
  • Het produceren van etherische oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie (CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®).
  • Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultenten die, werkend vanuit huis of praktijk, DoTerra wellnessproducten introduceren, trainen en lokaal verkopen door persoonlijk contact, alsmede via wereldwijde, gepersonaliseerde websites.
  • Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe etherische oliën met een therapeutische waarde kunnen worden gebruikt als zelfzorg/wellness alternatief.
  • Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de etherische oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

doterra3